Leta 2015 smo ugotovili, da se na tržišču pojavlja vse več povpraševanja po servisu mobilnih naprav kot so mobilni telefoni, in tablice. Zato smo začetni hobi spremenili v posel in pričeli s ponujanjem storitve servisiranje in popravilo mobilnih naprav. 

Naše vodilo in naš cilj je bil, da ponudimo prebivalcem na Obali kvaliteten servis njihovih mobilnih naprav. Kmalu smo postali prepoznavni, da različna popravila opravimo hitro, natančno in kakovostno, ter da poskušamo ugoditi vsaki stranki. 

In ker dober glas seže v deveto vas, smo kmalu pričeli sprejemati telefone s področja celotne Slovenije in pa tudi tujine (Italija, Hrvaška). Seveda naročila sprejemamo telefonsko ali po elektronski pošti, okvarjene mobilne naprave, pa nam stranke pošljejo po pošti.

V našem servisu vam lahko zagotovimo rešitev popravila vseh mobilnih telefonov, naša glavna prednost pa je tudi, da lahko Apple iPhone popravimo v roku 60 min, kar je izrednega pomena sploh če upoštevamo, da imamo v poletnih mesecih veliko obiskovalcev slovenske Istre, ki potrebujejo natančno takšno rešitev. 

Ali tudi vi iščete popravilo vašega telefona? Stopite v kontakt z nami.